Friday, August 21, 2009

ISD1E2 - Semester July - November 2009

Hey! Hoo!
Today has been the most exciting day of my life!
I actually bought a ticket at 2.30 p.m. to KL today and suddenly last night Jo from ISD1E2 asked me to join them to the KFC tomorrow's afternoon for lunch(which is today's lunch. d'oh!".

so tak mungkinlah I nak pergi sorang kan? Therefore I asked her whether i could invite Kak Pah and Che Da along and she said yes! YEAY ME! ahahaha. . .
terus pergi bilik Kak Pah and ajak dia. tapi macam biasalah Kak Pah mana nak kalau ajak dia outing naik Estima warna kuning depan ITM tu! when I told her that I'm finding a car to rent baru la dia dengan excitednya said YES! grrr~ Kepada sesiapa yang berminat untuk mendampingi Kak Pah saya yang tercinta ini, silalah beli kereta terlebih dahulu ye. =P *mati aku kalau kak pah baca ni*

Thankx to CUKI sbb bagi kitorang sewa kereta dia, Kancil Auto =)). Settle satu masalah. Masalah kedua ialah, Siapakah gerangannya yang akan menjadi pemandu kereta untuk dipulangkan kepada CUKI??!!? jeng. . jeng. . jeng. . . hahaha macam la suspense sangat. Setelah berfikir dan menganalisa calon - calon yang sesuai akhirnya para juri memutuskan untuk memilih Sid dan Midah sebagai JUARA! ahahaha so mereka berdua lah yang menjadi penghantar kereta sementara. thanks korang!! hantar - hantaran ye? =p

memandangkan perjanjian dgn budak2 tu ialah pada pukul 12 since they have class until noon so kami berlima pun dengan tiada ideanya pergi lah merayap ke giant. . . .


dari kiri : Sid, Che Da dan Midah


Tengoklah betapa bosannya kitorang sampai boleh pulak excited tengok penimbang tu.
makhluk terpengaruh untuk menimbang : Midah and Che Da =p

syafiq. . . Midah nak yang tu! faham - faham lah ye. . .
*wink wink* =)

gangguan seksual oleh : Che Da dan Sid


Mangsa keadaan

Dah puas camwhoring and kebetulan Jo pun dah msg mengatakan yang mereka akan tiba sebentar sahaja lagi, kami semu pun beransur lah ke KFC yang berdekatan dengan BILLION. . .



Ni lah antara budak2 ISD1E2 sem ni.
cool je semua *ayat manis je*

ayip, asal muka kau macam nie dow. . .
mmg handsome - handsoman =p




Ceria sungguh adik - adik kita ni. . .




khusyuk nya diorang makan. . . .
*muka kagum*


Firdaus sempat jadi Agen Penjual Tiket Bas kan??


wah! wah! syawal. . . . Seronok nampak!


Tepat jam 2.o5 p.m. kitorang pun gerak ke Stesyen Bas sebab Sid ngan MIdah ada class at 2 rupanya. macam mana boleh lupa pun tak tahulah. So dengan pantas, cepat dan efisyen nya saya memandu terus ke Bas stesyen sebab tak nak mereka lambat ke kelas. (padahal diorang rileks je).

Sampai je, terus boleh naik bas.

Otw back, I met Kak Sya which is my long lost Sister! ahahaha syok gila weyh! macam nak menjerit masa dalam LRT tu. nasib baik Perasaan malu sebagai gadis melayu masi kuat bertapak di hati ini. wallaweh~ *kagum dengan penggunaan bahasa melayu yang fasih* so tak jadi la stop kat cempaka sbb kak sya dengan baik hati nya nak hantar i balik. turun kat Stesyen Pandan Jaya, naik la Myvi baru kak sya *ahaha perlu ke mention baru?*.

Then samapi rumah letak barang terus keluar balik ambil tieya and kak ieqa. bawak balik rumah, then lepak - lepak, makan keluar balik pergi Ampang Point sbb nak beli KFC for Ibu and adik Kak Sya then hantar Kak Ieqa and Tieya balik and finally, kak sya hantar i balik.

Cant wait for tomorrows date with Kak Sya! akak jangan lupa tau! tau! sedih angah nanti!
I miss you so damn fucking much Kak Sya!!
Your the bestest sister I have ever had!


eIzA is really happy to have found someone like Shaf'ain



eIzA Kamarul
02.19 a.m.

0 comments: