Tuesday, August 18, 2009

What a Day. . . Phew~

Woot! Woot!
Its been the most tiring - yet - fun - and - interesting day so far!
lets start off from the beginning shall we?

last night I was struggling my ass of to study the subject IMD 302 (Foundations of Archives Administration) since there'll be a quiz at 3.oo p.m. today. So, i slept at 4.30 a.m. in the morning. Having an 8.00 o'clock class today is really killing me. I woke up at 6.30 a.m. (thanks to SkeletonBun) but i fell asleep again and suddenly angah wake me up saying that it's already 7.30 a.m. So, dengan semangat berkobar - kobarnya saya berkata "babe, let's ponteng!" ahahahaha. . . well since I've never skip this class before so tak ada lah takut sangat untuk menuang kuliah. Yang tak boleh blah nya ialah sebaik sahaja kami memutuskan untuk memonteng, tiba - tiba! Rasa ngantok pun sayup - sayup hilang dari diri in. ecewah~ bangga Pn Rozita (cikgu BM I masa Form 5) kalau baca ayat I ni.

So, i started to play game at my computer until it was 8.30 kot kalau tak silap then baru lah dapat tidur balik. Sedar - sedar je dah pukul 11 lebih. terus msg angah tanya dia dah bangun ke belum. but she didn't reply so i assume she's not awake. After malas-ing on my bed for a while, I went to take my shower and decided to eat something for brunch due to kemalasan tahap dewa untuk turun mencari makanan di UPTOWN and memandangkan ada Pasar Malam hari ini so kira pakej la makan dinner terus lepas kelas IMD 302 td.

Pukul 2.15 p.m. dengan berkobar - kobarnya pergi bilik Kak Pah dengan tujuan nak study sekali kononnya. ahahaha sebab duduk kat bilik macam org bodoh and otak asyik menendang keluar semua yang cuba dibaca dan dihafal. sampai je bilik KP, tak jadi study. ahahaha sembang pasal lelaki bangsat yang cari gaduh dengan I then dah "fuck! fuck! fuck! fuck!" for a thousand time, masa pun berlalu dan kami beredar ke kelas di Blok Usahawan tepat pada pukul 2.30 p.m. *contohilah kami dengan keluar setengah jam awal untuk ke kelas pada setiap hari*. Sampai je kat Blok U tiba - tiba dengar satu suara kat dalam kelas kitorang so lepak la kat gazebo. tepat pukul 3.05 p.m I called Pn Rohayu to asked her about our class since the people inside still haven't come out yet and Pn Rohayu boleh pulak cakap "eh, saya terlupa nak inform you all yang hari ini tak ada kelas. Saya kat klinik ni". Dengan perasaan gembira + bengang, I informed my mates about it. semua pakat - pakat nak balik.

Since the Pasal Malam haven't started yet, Gee, Lea, Qis, Che Da, Kak Pah, Angah and I decided to chill out at Cafe' Admin. so, dah gelak guling - guling and setelah I dinobatkan sebagai ROLL MODEL, kami pun bergerak ke Pasar Malam. . .

Di Pasar Malam,
tengah syok - syok usha makanan yang nak dibeli boleh pulak hujan. . .
Since, Kak Pah, Angah and I decided to eat Nasi Ayam Hainan, so all of us stuck at the nasi ayam's stall for quite some time.
Sempatlah berkenalan dengan 3 orang pelajar Part 1 yang boleh tahan handsome. ahahaha dengan gagahnya, mereka bertiga telah memegang payung abang nasi ayam tu so that payung tu tak terbang. and kitorang pun berteduh kat situ. Abang nasi ayam tu bukan main syok lagi bila angah snap gambar dia. siap tanya "gambar ayam dah ambil belum dik?" ahaha boleh tahan poser abang tu!

Sempatlah berkenalan dengan adik - adik baru dari DQS tu. found out that 2 of them, Anip and dont - know - what - his - name are from kedah while the other one, Sogo is from kluang. Reda je hujan, abang tu terus bagi nasi ayam kitorang and kitorang terus gerak la kan, tunggu apa lagi? owh! owh! sempat snap a few pictures with the boys! =))

so. . . . Enjoy!

Jejaka gagah perkasa menahan payung daripada terbang! =p

"adik, gambar abang dah ambil?!?"

sesi menyalin URL blog angah and mine by anip ^_^

Sogo ingatkan nak pose maut jap gi leh sama pulak ngan abang nasi ayam tu! LMAO~

Tersenyum penuh makna ye kp? *wek wek*

lebatkan hujan tadi??

hujan reda je abang tu terus bungkuskan kitorang nasi ayam hainan!
Yeay us!!

No comment, You comment . . .


Nak juga kan babe?



eIzA is totally up for anything!
yeay me!



eIzA Kamarul
9.00 p.m.

0 comments: