Monday, March 16, 2009

Information Management Society (IMS)

enjoy!

eIzA Kamarul
2.11 a.m.

Tuesday, March 3, 2009

Hipokrit

kenape ada sesetengah manusia yang dilahirkan untuk menjadi seorang yang HIPOKRIT??!?
aku sendiri pun pelik. .
depan aku kau cakap bukan main baik lagi. .
siap senyum², gelak² and gurau² cam x de pape
tp ble start kat belakang, ko pandai pula nak cakap kan?
ape masalah kau sebenarnye ek?
ntah la. .
aku x rasa salah kalau ko nak terus tegur or sound aku face-to-face sbb aku rasa tu perkara terbaik yang kau patut buat.
ape guna kau pendam² than at one point you just blew it out like FUCKING SHIT and expect me tu accept it like it's nothing.

kau ingat aku tembok??!?

wahai manusia. .
sedarlah bahawasanya saya, HAMIZAH BINTI KAMARUL HUSNI, mempunyai perasaan juga walaupun secara dasarnya saya kelihatan kasar dan x ambil kisah tentang apa yang diperkatakan tentang saya. Jadi, tolong la faham.

xsalah menegur tp beragak.
it is not a crime if u want to comment or give a piece of ur mind in private ryte?
xperlu nak kumpul satu kampung just to let me know how u feel exactly towards me.

tolong fikir guna otak ya kerana saya tau anda sangat pandai. =)

p/s: this post is not meant for someone, it is meant for every single FUCKING person in my FUCKING life!


eIzA Kamarul ^_^
12.10 A.M.