Sunday, December 27, 2009

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!


happy birthday to me,
happy birthday to me,
happy birthday to eIzA Spears Kamarul Westwick,
happy birthday to me!

hey! hey!
ahahaha. . .
today is Princess eIzA Spears Kamarul Westwick's 20th Birthday!!!
so secara officialnya saya sudah melangkah ke alam remaja<--cewah ayat aku!
had an early birthday celebration with the zenith members at LENGGONG, seksyen 19 shah alam!

thank you people(Qimie, Buyot, Aden, Farid, Teddy, Rynaa, Izuan)!

owh thanks to you juga Princess sbb jadi driver i hari ni! ahahahaha. . . first time we merantau ke luar kota kuala lumpur kan?? i had fun with you today!!! ^_^

eventhough tak ramai zenithians yang datang to lenggong today, but i do had fun with all of you! miss you guys soo much! owh!owh! to efy, raf, and qimie thank you for the birthday wishes!

thanks to everyone else yang wish my birthday juga! hee~ pictures will be uploaded later alright?


btw, meet my new phone!



thank you En. Kamarul Husni b. Hashim kerana telah bermurah hati memberikan hadiah yang tidak ternilai value nya itu! ahahaha betul ke ayat ni?!?
hee~ yang penting, seronok sangat!


p/s: people, rumah saya terbuka untuk menerima hadiah kalian. ahahaha



eIzA is very happy to be 20 this year!


eIzA Kamarul
0225

Tuesday, December 22, 2009

Zenith

hey hey!
its been awhile kan?
mesti anda semua merindukan khabar berita dari saya.
ahahaha kenapa la berbahasa ibunda pula kali ni? =P

okay okay

today's entry is about my cheerleading team ZENITH!
fyi, we just won the champion title in the mini chearleading competition held in penang last sunday.

so in short, i just wanna paste the newspaper clipping from sunday(20th december 2009) and today(22nd december 2009)

so here goes the sunday's clipping :- Zenith B janji kejutan

PASUKAN dari Shah Alam, Zenith B bakal mencipta kejutan pada saingan penutup tirai pertandingan mini sorak sempena Grand Final Karnival Futsal i-Metro 2009, hari ini.

Hadir dengan reputasi pasukan pilihan susulan persembahan menarik semalam, skuad dibarisi 16 penari itu berharap kejutan hari terakhir bakal meyakinkan panel juri untuk memilih mereka selaku juara pertandingan edisi pertama itu.

Kaptennya, Muhammad Ashraff Haqimie Abd Saaid, 17, membayangkan persembahan lebih menarik akan dilakukan hari ini selepas berpuas hati dengan gerak tari 15 lagi rakan sepasukannya, semalam.

“Saya gembira kerana hampir setiap rutin gerakan tarian hari ini (semalam) berjalan lancar dan hampir serentak. Malah, sokongan pengunjung turut meyakinkan saya bahawa Zenith B bakal muncul juara.

“Kami amat mengharapkan gelaran itu kerana ia bakal mengukuhkan reputasi sebagai antara pasukan sorak terbaik negara,” katanya.

Selain Zenith B, turut beraksi semalam ialah pelapisnya, Zenith A, Z'rox (A dan B) serta Phantom A.

Mengenai pencabar terdekat, Ashraff berkata, dia menganggap semua lawan berpeluang menang kerana kebanyakannya masih baru dalam aktiviti pasukan sorak.

“Kami tidak begitu mengenali lawan kerana masing-masing baru ditubuhkan. Namun, semuanya sanggup datang ke Pulau Pinang kerana Futsal i-Metro sentiasa menjemput pasukan sorak handalan negara.

“Penyertaan pada pertandingan ini sudah cukup membanggakan, namun sudah pasti kami mahukan gelaran juara. Selepas gigih menjalani persiapan, saya fikir Zenith B layak meraih gelaran itu,” katanya.

Pertandingan pasukan sorak bakal bermula jam 3 petang ini.


and here comes today's article clipping :- Persembahan Zenith B memukau

PERSEMBAHAN cemerlang Zenith B pada hari kedua Pertandingan Mini Pasukan Sorak membolehkan mereka merangkul gelaran juara buat kali pertama sejak penubuhan pasukan awal tahun ini.

Dibarisi 16 penari, pasukan dari Shah Alam itu mempamer aksi memikat selepas menarik perhatian ribuan pengunjung pada persembahan pertama, Sabtu lalu, sekali gus menewaskan lima lagi pencabar.

Kaptennya, Muhammad Ashraff Haqimi Abd Saaid, gembira dengan gelaran sulung menerusi penyertaan pertama mereka dalam pertandingan seumpamanya kerana sedar pencabar memiliki kelebihan tersendiri.

“Kami menjalani persediaan intensif hampir sebulan lalu di bawah kendalian jurulatih, Hamizah Kamarul Husni. Selepas beraksi baik pada hari pembukaan, jurulatih mengingatkan supaya tidak terlalu yakin untuk menghadapi saingan hari penutup tirai kerana pasti lawan bakal mencipta kejutan.

“Syukur, persembahan kami lebih memikat juri dan saya bangga dengan prestasi rakan sepasukan. Saya harap kejayaan ini akan menjadi pembakar semangat untuk melakar sesuatu yang lebih gemilang pada masa depan,” kata penari berusia 17 tahun itu.

Di depan lebih 3,000 pengunjung yang menyaksikan final, Zenith B menewaskan pencabar terdekat, Z’Rox A manakala Phantom B meraih tangga ketiga.

Sementara itu, Hamizah puas hati dengan prestasi anak buahnya terutama kerana membuktikan mereka mampu mencatat kejayaan sekalipun tanpa bantuan mana-mana pihak.

“Kami datang sendiri ke Pulau Pinang dengan bantuan ibu bapa penari. Malah, kami menjalani persediaan bersendirian tanpa kerjasama mana-mana pihak.

“Penari sudah berusaha keras untuk mencatat kejayaan ini dan saya fikir mereka sememangnya layak muncul juara. Selepas ini, kami akan terus berlatih memperkemaskan gerak langkah untuk menyertai kejohanan berikutnya selain persediaan menghadapi Futsal i-Metro 2010,” katanya.

Selaku juara, Zenith B menerima RM600 dan hamper bagi setiap penari

heehee~
need i say more people?
ahaha pictures and videos will be uploaded later okie dokie?



eIzA is very proud of ZENITH!


eIzA Kamarul
1417

Thursday, December 10, 2009

no comment, you comment




guys,
watch and learn. .

kepada sesiapa di luar sana yang teringin menjadi perempuan sundal a.k.a GRO berjaya dan famous siap boleh masuk MV, sila lah tengok MV ni.

ahahah sebab one of them ada bakat nak jadi sundal!

apa lah salahnya kalau N*K*D je terus daripada terkepit2 macam tu. arsehole!



btw, my DAFI is friggin HOT!!! ^_^



eIzA is fucking pissed when watching this vid



eIzA Kamarul
0159

Monday, December 7, 2009

Afiqah Safira Safiee


hey! hey!
okay since semester break is waaaaaaay tooo long~ and i miss my bestest best friend which is Nur Afiqah Safira Safiee a.k.a Angah. ^_^

we were like "belangkas" going here and there together and i miss her sooo much!

miss someone to talk to in the middle of the night.
miss someone to always be there for you in good and bad time.
miss having someone to "melantak" your ass off 2 or 3 a.m. in the morn.
miss reflecting myself while having her by my side to comfort me and say that everything will get better.

Even though she's kinda cold at times and she might look like she's not listening but she's the one who always there for me when I'm in need.

i don't care whatever people said about her on what had happened in the past between us cause i know that TRUE friends are hard to find and I'm lucky to have found Afiqah Safira as my best friend! =))

I love you babe!

*cepatlah datang KL. . . Can't wait to see you! ^_^*



eIzA can't wait to meet up with her bestie




eIzA Kamarul
2335

Sunday, December 6, 2009

GUNDU!

GUYS!!!!!!


my GUNDU dah ada blog. . . pheeewwwittt~

heee~

do check it out okayh?




eIza is missing her gundu


eIzA Kamarul
1245

Tuesday, December 1, 2009

A reply to your entry.




Seven letters, e

Almost four years ago, that was in 2005
We’ve met at school, that wasn’t a surprise
Because we’re in the same school
Genuinely, I glad we met, if not I’d become a fool

We’ve been good friends for so long
Inside our hearts we each belong
Let’s not lose sight of our young love
It’s been growing all these years

Things changed after couple of years
My heart convulsed in tears
We’re not the same person we used to be
Everything’s different between you and me

We’ve been dragged into the wrong rhythm
Too much attention I give to ‘them’
I felt your anger and temper
And I was wondering why you can’t be gentler

Silly me for creating much troubles
I’d like to raise my voice into a few decibels
So you can hear me saying the exact words
It’s not because I want your ears to hurt

I know it was my selfishness
That caused us both to fight
And due to youthful foolishness
We both broke up that night

Days stay crisp but night winds blow
It’s so easy to feel depressed and low
I can still feel you even we’re far apart
You never ever give back my heart

There are times when I curse and kick myself blue
When I think of the things I have done to you
I am sorry for making your life miserable
I hope my apology is acceptable

We are so happy together, do you recall?
I just want the old us back, that’s all
I talk too much and I think it’s enough for now
There are so many things I want to tell you somehow

---------------------------------------------

hey skelly belly,
first of all, thanks for the poen you made for me.
i know you semangat gila nak buat that poem last night.
when i woke up this morning you macam semangat gila suruh i check out you blog kan?

i really appreciate your effort and creativity in expressing your love about our relationship through poems.
as both of us know,this is not the first poem that you wrote for me kan?
i really love it compare to the others especially after what happened between us.

eventhough it is not very sweet, and mushy compare to the ones youve given but somehow it is the truth about us and that is the main reason why i love it so much!
it is pure and sincere and it is definitely the exact ways on describing our love life.


thank you sayang for giving this lovely poem to me. i really really appreciate it ^_^






eIzA is hoping for the best for both of us



eIzA Kamarul
1442