Wednesday, April 7, 2010

IMS JOHOR

hey hoo!

lama kan tak update blog ni.
hurm. . .

on tuesday, En. Bakri called me and told me that the IMS blog has been hacked. and he need my help in getting the alternate email for our blog since the blog was made by Sharain and myself. dah la lama gila i tak check out anything bout ims ni. memang sentap gila lah kot. hilang semua entry event report yang i post dolu - dolu.


i was so shocked once i've received the news from him. so i called shen to asked him since as far as i remember, we didnt use any alternate email because we dont wanna use our own email as an alternative.


once i've talked to shen, it is confirmed that there is NO alternate email for that baby bloggie. kesian En. Bakri sbb dia yang mengesyorkan kepada shen dengan i untuk set up blog tu. I pun dah tak tahu nak cakap macam mana lagi dah. sebab i pun pegang that blog sampai part4 je and after that En Bakri dah bagi students bawah yang pegang sebab sekalikan dengan yhoo! group and semua tu. haih~


sedih la S**l!


baru ingat nak copy + paste balik semua entry yang i dah contribute kat blog tu untuk post kat blog ni. menyesal tak copy awal2!


hurm. . .


btw, alang - alang dah post ni, i nak share pasal this semester.
sem ni sangat penat okay~


ingatkan part6 dah rileks tapi astaghfirullahal 'azim. . . .

makin bertimbun2 assignment yang diberikan.
alhamdulillah sekarang tinggal assignment ENT300 and IMD351 je yang belum complete.


hope everything went well!
jadual final sem ni pun macam monyet!


21/4 : IMD352
22/4 : ENT300
2/5 : IMD351
5/5 : IMD354
8/5 : IMD353


good luck to all part 6! semoga kita semua berjaya grad on time!


to ISD6E2,
puak mia and puak i plan nak buat dinner for our class and i thought of bringing my BBQ set masa final nanti. kalau setuju, sila angkat tangan ye!

eIzA is devastated for not being able
to have a copy of her hardwork on the ims blog





eIzA Kamarul
0038

0 comments: