Sunday, February 28, 2010

ANNOUNCEMENT!

my class trip to cherating will be posted once i've collected all the pics.

wait up people!



eIzA Kamarul
2210

Tuesday, February 23, 2010

Mid Semester Break

hello there,
i'm sure all of you have been missing to read my blog kan?
ahahaha perasan habis.

anyway, im really sorry for not updating my baby bloggie for quite sometime now. i've been busy with a lot of assignments and task. ahaha. .

so let's sum up my mid sem's break.


Thursday (11th feb 2010) : -

  1. catch a 12.30 pm ticket from segamt to kl. my bus is actually at 6pm but i changed it to 12.30 since all of us are so eager to go back. ngee~
  2. arive almost 4pm and waited for skellybelly to come and fetched me.
  3. send kak pah to putra central market.
  4. ate tomyam at a Jabina Seafood. (please don't ever try eating here! the taste and service sucks real good!)
  5. skellybelly send me home and went out again to shah alam to fetch my sister
  6. ate at mamak in shah alam then straight back home
  7. bla. . .bla. . .bla. . . yada. . yada. .. yada. .

friday (12th feb 2010) :-
  1. went out to ts with skellybelly at 1 to times square.
  2. ate kfc. the restaurant was filled with hungry customers that would kill for a table and a meal. ahahah sumpah packed gila!
  3. catch percy jackson and the lightning thief at 2.30pm. the movie was awesome people! do watch it.
  4. then again, skellybelly send me back home.
  5. waited for my dad to send me to kate's house cause we're having a sleepover since kate is flying to aus to further her degree

saturday (13th feb 2010) :-

  1. wake up and help kate here and ther for the kenduri.
  2. a lot of talking . . . gossiping . . camwhoring . . going on while im there
  3. my dad pick me up and all of us went to jalan Ipoh for this stupid thingy who doesn't know how to give direction so we end up not going there and went straight to my relative's at rawang
  4. around 5 we went to setapak to have popiah basah cause it's awesome there but the kakak tutup. celebrate CNY maybe. ahahah
  5. balik rumah. . . .
  6. bla. . .bla. . .bla. . . yada. . yada. .. yada. .

sunday (14th feb 2010) :-
  1. nothing much happen that day.
  2. celebrated my cousin's birthday at klang. then balik rumah

monday (15th feb 2010) :-
     
  1. cameron mari!!!! (finally, i get the family vacation i've always wanted even for a one day trip)
  2. my dad bought me tuk tuk ngee~
tuesday (16th feb 2010) :-
  1. pergi pudu, beli ticket balik segamat
  2. pergi jj beli barang
  3. pergi tesco beli barang juga!

wednesday (17th feb 2010) and thursday (18th feb 2010) :-
  1. spent the whole day with skellybelly ^_^

friday (19th feb 2010) :-
  1. nothing much happen today.
  2. owh! owh! i had a jog with nabby waldorf. my treat of course! si kedekut tu! ahahah


saturday (20th feb 2010) :-
  1. my 57th months anniversary! ahahah *loved*
  2. went to setapak again with my fam. tak putus asa! nak juga popia basah tu. akhirnya dapat juga! ahahah

sunday (21th deb 2010) :-
  1. skellybelly pick me up at 9.30 sbb dia hantar i to pudu.
  2. had our breakfast at ts then straight to pudu since my bus is at 11.30a.m

kesimpulannya,
terima kasih kepada En. Kamarul Husni bin Hashim dan keluarga, Princess Mahira Marhainy Mazlan, Hani Fahmi, Siti Khadijah Shahrin, Nur Ateeqah Qari, nik Nur Iman, Nur diyana Musa dan Dina Abdul kerana telah menyerikan cuti saya! hee~ saaaaayang anda semua sampai mati! ngee~





love,
eIzA Kamarul
2200

Saturday, February 6, 2010

FUTSAL!

hello peeps!
today i would like to share with you a story of my day.
entry ni kita buat dalam bahasa malaysia lah ye?
mari! mari!
ngee~

pagi tadi patutnya saya kena bangun pada pukul 8 pagi kerana kena berkumpul di padang futsal SMK disebabkan oleh permainan yang akan dimulakan pada pukul 9 pagi (ahaha maksud sebenar ayat ialah saya kena ada kat padang futsal SMK at 8). tetapi dengan megahnya saya telah bangun pada pukul 8.30 pagi dengan terdapat 24 panggilan tidak berjawab menandakan rakan-rakan seperjuangan telah berhempas pulas demi mengejutkan ketua pasukan nya yang tercinta. &heart. dengan menggelabah sotongnya saya bergegas ke tandas dan mengambil mandi yang cepat*have a quick shower* agar saya tidak terlampau lambat tiba di padang futsal berdekatan dengan gelanggang tenis UiTM johor.

markah perlawanan :-
1. SMK vs ZAMRUD --> 1-0
2. SMK vs NR --> 0-1
3. SMK vs UiTM JB(LARKIN) --> 0-1
4. SMK vs SAB --> Kalah tanpa bertanding (KTB)

baiklah. permainan terakhir adalah sangat menguji kesabaran kerana, pihak saya telah dimaklumkan bahawa permainan kami seterusnya adalah pada pukul 3.40. maka sebagai mahasiswa yang menepati masa, pasukan saya telah hadir pada pukul 3.30 dengan hati yang berkobar - kobar. malangnya, nasib tidak menyebelahi kami apabila kami telah mendapat status KTB gara - gara oleh kelewatan kami. walhal, pasukan saya tidak dimaklumkan bahawa permainan akan dimulakan pada pukul 2 petang. dengan langkah kecewa, kami pasrah dan redha dengan ketentuan ILAHI dan terus berada di situ untuk menunjukkan sokongan kami kepada pasukan yang masih kekal.

permainan terakhir adalah di antara pasukan NR serta pasukan UiTM JB (Larkin). persaingan ini sangat lah sengit di mana mahasiswa daripada UiTM Segamat sangatlah tidak menggemari para penyokong pasukan UiTM JB. berikutan dengan kelancangan mulut mereka ketika memberi tekanan mental (psychology) kepada pemain pasukan lawan untuk setiap permainan. Akhirnya, kemenangan di pihak kami apabila pasukan NR berjaya memenangi permainan dengan keputusan 1-0 (menang penalti).

-------------------------------------------------------------------------------------

ok. enough with the bm thingy. ahahaha.
so on my way back to my college, i walk pass a bunch (4) guys who sitted at the edge of the roundabout neer to sector B *which i called as Bulatan Kg Pandan). so, while i walked through them, i was talking on the phone with my bestie saying that "i'm fucking hungry" so i asked her to come to uptown to have our dinner. obviously we were speaking in english. right after i hung up, i heard that the boys we're mocking me and saying stuff like "owh. . .orang melayu rupanya ingatkan orang putih tak reti cakap melayu" and they keep on saying the sentence "i'm fucking hungry" a million of times.

i was already being fucking pissed that time due to the KTB and the hotness of the weather today, then i walk back towards them and ask them "korang apahal?? ada apa - apa tak puas hati dengan aku ke?" and they were like, "takde, takde pape *dengan muka chuak on their face" then i say out loud "cakap belakang bukan main, dah depan - depan chuak pulak! takut! dah depan - depan tahu pulak nak diam".

moment after that, i called my friend and purposely looking at them and said " ni ha ada 4 orang bodoh yang cuak! cakap belakang pandai dah depan2 kecut! bodoh punya jantan! tak guna!" elok je i pusing lagi sekali tengok2 diorang dah lari. ahahaha patah balik and tak jadi lepak uptown terus! sumpah kelakar weyh! ROFLMAO.

seriously, i couldn't believe myself that i would have the gut to stand up to those idiots and give them a piece of my mind. hobestly, i feel great! puas hati!

selalu budak2 lelaki kat sini ikut suka je nak menganjing budak perempuan. pantang cakap english sikit or perempuan over weight nak strolling sikit bukan main lagi diorang kutuk! ha! padan muka! wek wek! =P

btw, i would like to wish the best of luck to my team, ZENITH for the competition being held today and tomorrow(070220).

p/s: the pics for the futsal match will be uploaded later since the wireless in UiTM is friggin GAY!

toodles~



eIzA Kamarul is startingto lose her good side



eIzA Kamarul
0020

Wednesday, February 3, 2010

underappreciated

hey hoo!
it's been a while jugak kan i didn't update my blog?

hurm. . . my topic for this entry is "feeling under appreciated"

why do people likes to take advantage on people?
that's a question i could never understand.

i tried to be nice with everyone. i tried to give a helping hand on almost everything to people around me. i even give a shoulder to cry on when people face a situation or a problem. because to me, it is a sin if i didn't try my best to help those who are in need and the guilt remain till the other person apologise me for not helping he/r.

so faham tak apa i try nak cakap?
i macam dah d'train untuk membantu orang even i tak suka orang tu. esp in studies cause i tak nak jadi orang yang kedekut ilmu. sebab tu juga bila exco IMS senior dulu suruh i jadi s/u IMS(masa tu still DiIM Society) i tak nak even when uncle(tengku azman shah) suruh i jadi s/u IMS when i'm in part 4 pun i tolak sebab my aim is to help people in their studies. i like to share my knowledge.

ask everyone that is in my circle of friends or you can even ask the IMS students, the first question that i would ask when i meet them is "study ok?"

eh, eh, dah melencong dah ni.
let's get back to our topic. ahahaha

so having a friend like eIzA Kamarul, do you really think that there is need to backstab her everytime you had a chance?

people, mungkin i kasar on the outside, mungkin i cakap lepas, mungkin i perfectionist when it comes to work, mungkin i selesa with my last minute work, tp cuba fikir. . .

HAVE I EVER LET YOU DOWN IN THE TASK OR WORK GIVEN?

semua orang ada style masing2. kasar tak bererti jahat,
lemah- lembut tak bererti baik,
tolong lah jangan sekali - kali judge i physically.

i penat makan hati dengan perangai korang yang suka buat cerita belakang i and hoping that one day i akan jatuh tersungkur. please. . . please. . . PLEASE. . . jangan buat the bad side of eIzA Kamarul keluar because trust me, it ain't good at all.

to those yang dah buat taik dengan i,
i hope you'll repent from your sin/s.



eIzA Kamarul is definitely not a garbage.
she has a feeling too




eIzA Kamarul
2315