Sunday, August 7, 2011

RANDOM THOUGHT

kenapa ramai sangat orang dekat fb ni tak nak letak the correct information on the info tab? kalau dah asal dari Malaysia tu letak je la Malaysia. kalau dah study dekat IPT tempatan tu, mengaku je la. allergic eh kalau letak nama IPT sendiri yang kononnya "dihatiku" tu?


tak faham la! susah tau nak kenal awak tu siapa esp time nak approve friends request tu. malu sangat eh kalau nak mengaku awak tu rakyat Malaysia? 
hina kah?





*pelik lah dengan perangai orang zaman sekarang 
yang info tu malu nak ngaku. gambar dedah2 tak malu pula nak tayang*





love,
Eiza Kamarul
1832

0 comments: