Friday, September 23, 2011

TYPICAL MALEIS


tu lah masalah dia kalau dah biasa jadi maleis.

selalu sangat lepas tangan dalam kerja, dah terdesak, call aku suruh aku settle.

ya selama ni memang aku jadi tempat korang nak fall back cause you know I'm always there to catch you if you fall. tapi dah2 lah tu kan?

pegang macam2 tapi tak boleh buat kerja apa cerita?
time enjoy, aku korang tak ingat, time2 macam ni, semua dok call aku.

aku tak pernah volunteer nak buat semua ni selama ni tapi aku diam je.
tapi come on peeps! aku dah cakap awal2 semalam, im not available, nak kena balik for check up. tapi korang mana dengar kan? sebab you people are too self - centered and self - obsessed to listen to any thing that i said.

tahniah lah.

p/s: you like my style?

hell yeah! i loike your style DAMN much my dear, MUCHO, TRES BIEN! ^_^

love,
Eiza Kamarul
1926

Thursday, September 1, 2011

MADE BY MALAYSIANS ; THE END PRODUCT =)

HEY! HEY!
I JUST WANNA SHARE WITH YOU LOVELY PEOPLE THE END PRODUCT OF THE 'MADE BY MALAYSIANS' VIDEO RESPONSE COMPILED BY MATLUTHFI90.

ENJOY!




love,
Eiza Kamarul ^_^
2343