Sunday, November 18, 2012

Random

it is easy for everyone to prejudge who I am inside.
but,
who cares?

as long as I have all the people who know who I really am, I'm happy enough because I wasn't born to please everyone.

Love me or hate me, it's your choice.
because there's always a reason why you don't belong in my circle of friends.

and YES, I do choose who I am close with.

by the end of the day, you'll realize that hating people does not makes you any better.




Love
Eiza Kamarul
1919

"One minute he proposed to marry you, the next he's in love with other woman and blocked you from everything. Diminished your existence"





Love,
Eiza Kamarul
1847

Pelengkap Hidupku


Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang yang tak ditemani malam
Melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu


Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari



Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu



Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini harungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia
Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu


Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini harungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu


Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini harungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia 



Love,
Eiza Kamarul
1810


"IF YOU DON'T MATTER, I WONT BOTHER"


Love,
Eiza Kamarul
1802

A couple of things I can't spell without 'U'

Hey peeps!
I miss writing on my blog, expressing everything I want on this blog. It's been ages right?
hurm. . . been busy with lots of stuff and as you know, apparently we can't update our blog via our blackberry device and i rarely use my laptop.

so,
I just wanna say that I miss being in a relationship. funny kan?
I used to have this one AWESOME relationship whereby I can rely everything on my SkellyBelly (SB). SB would be the person whom I rant on every time I'm annoyed, pissed and everything. SB juga the only person yang akan layan gila i, gedik i, kerenah i, and everything yang i nak. kadang-kadang tak payah minta pun dia dah tahu dah.

but,
everyone has their flaws kan? I pun tak tahu what went wrong. Takpe lah. dalam setiap hubungan, takkan sorang je yang buat salah. betul tak? both parties contributed in the future of the relationship kan?

Anyway,
tadi I went tu Cala Qisya-Man'S boutique and I saw a pair of gorgeous ankle boots. tiba-tiba teringat lah all of those memories. ='( I ni gila heels and boots and kat sini sangat susah nak cari boots yang dapat grab my attention since I sangat cerewet so bila jumpa je yang berkenan selalu mesti terus call SB. kadang-kadang siap send gambar sebab super excited. the best part is bila the next time jumpa mesti SB belikan. so i can say that semua heels/boots/shoes that I own memang SB yang belikan and bila pakai excited je sebab dapat dari orang tersayang. hahaha yeah, I'm corny like that. =P

Susahkan nak cari orang yang betul-betul faham kita? tapi tu lah. macam mana pun, bila hati dah tak tertutup, nak buat apa pun tak boleh. Rindu memang rindu, tapi maybe this is for the best. hurm. . . i cant imagine my very first birthday w/o SB. ='(

Gigih kan? =')


I hope this would be my last entry on SB and I. meroyan kat twitter je cukup rasanya kan? hahaha

oh! oh! received a heartbreaking news today. 
Sumpah disappointed gila! takpe lah. 

i guess that's all for now.


TTFN


Love,
Eiza Kamarul
1759